Wij zijn AdEoxX
Trusted by industry leader

Klant informatie

Retail

Mooie jobs in de detailhandelssector

Vind jij het leuk om elke dag nieuwe mensen te ontmoeten en hen een echte klantbeleving te schenken, waardoor zij keer op keer met plezier terug komen?. Dan ben je een echte detailhandel-kanjer. En dan willen wij je graag aan onze opdrachtgevers voorstellen. De detailhandel is springlevend, elke dag afwisselend, en kansen om bij gebleken geschiktheid je eigen filiaal te gaan uitbaten. De detailhandel sector ondergaat op dit moment een transformatie van het statische verkopen naar “beleving” jij als verkoopmedewerker of filiaalmanager kan daar met een frisse blik en gevoel voor servicegerichtheid een grote bijdrage aan leveren.

Onze klanten

Zijn kleine, middelgrote en grote detailhandelsondernemingen. Werkend in diverse sectoren zoals: De huishoudelijke en gebruiksartikelen, mode, schoenen, en food sector. Waarvoor wij het winkelpersoneel en de logistieke professionals voor het warehouse gedeelte werven en selecteren. Onze klanten hebben vestigingen in geheel Nederland en Europa.

Vacatures en sollicitaties

Ben je geïnteresseerd in deze altijd dynamische sector, en wil je graag in flexibele tijden werken, of zoals je wilt grotendeels op vaste uren. Neem dan contact op met ons, of solliciteer meteen online. Ben je een jonge starter of geroutineerde medior wij willen je graag leren kennen.

Maak gebruik van één van onze sollicitatie opties:

Inschrijven Via desktop of mobiel, met CV of LinkedIn profiel

Telefoon Voor vragen en persoonlijk contact

Laatste vacatures per mail ontvangen?

Door middel van de functionaliteit Job Search Agents, kunt u zich aanmelden om alle nieuwe vacatures per mail te ontvangen. Zo blijft u altijd up-to-date en zult u niks missen!

Maak job search agent aan

Inschrijven nieuwsbrief

Hier kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief en vindt u een overzicht van alle nieuwsbrieven

Postadres

AdEoxX Lichtenauerlaan 102-120 3062ME Rotterdam

24 Uurservice: Tel: +31 0107982405 Mobiel: +31 (0) 651634912

© Copyright 2024 AdEoxX, All rights reserved.